by Geo

Finețe. Eleganță. Simetrie. Glamour Academy by Geo combină pasiunea, măiestria și profesionalismul pentru rezultate remarcabile în domeniul esteticii și formării de specialiști în microdermopigmentare, machiaj semipermanent și arhitectura sprâncenelor. Geo Ardelean este una dintre cele mai experimentate tehniciene în arta sprâncenelor, acreditată și recunoscută, la nivel național și internațional, pentru rezultatele extraordinare și tehnica inovatoare de care dă dovadă.
Glamour Academy by Geo și-a propus să vină în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă femeia contemporană, iar geometria sprâncenelor este deosebit de importantă pentru întreaga expresie a feței. Tehnicile inovative, cum sunt dermopigmentarea, extensia de sprâncene, powdering-ul sau machiajul semipermanent, profesionalismul trainerului, locația echipată cu toată aparatura necesară, kit-urile de curs, aplicațiile practice, certificarea autorizată, sunt garanția excelenței și exigenței profesionale.
Cursurile organizate de Glamour Academy by Geo și Hair Studio by Elena Jabri sunt acreditate și omologate, recunoscute atât în România, cât și în străinătate. Deprinderile profesionale dobândite pe perioada cursului le asigură absolventelor o carieră de succes în domeniul esteticii sprâncenelor, fiind bazate atât pe informațiile teoretice necesare inițierii în tehnica microdermopigmentării, cât și aptitudinilor practice, realizate cu ajutorul materialelor și echipamentelor de cea mai înaltă calitate. Veți reuși, în acest fel, să beneficiați de o pregătire profesionistă, asigurată de unul dintre cei mai experimentați traineri din România, care vă deschide larg porțile unui viitor de succes în arta sprâncenelor!